Опис

Шановні друзі!

До вашої уваги інформація щодо Франко - українського фестивалю молодого кіно МІСТ, який пройде у форматі онлайн з 24 по 28 листопада на інтернет платформі, за адресою mictfest.com.

Конкурсна програма фестивалю представлена короткометражними фільмами молодих французьких та українських режисерів.

 До програми увійшли 28 фільмів у трьох категоріях:

▪ ігрове кіно

▪ документальне кіно

▪ анімаційне кіно.

Також ми пропонуємо до вашої уваги круглі столи та майстер-класи за участю відомих фахівців французького та українського кіно. Оцінювати фільми конкурсної програми буде фахове франко - українське журі.

Робота фестивалю МІСТ буде здійснюватися на інтернет платформі, на якій можна буде подивитися фільми - учасники конкурсної програми та інші матеріали по усім напрямкам роботи нашого фестивалю.

Доступ до перегляду буде відкрито після особистої реєстрації на платформі. Хочемо звернути вашу увагу на те, що перегляд усіх програм фестивалю та вся подальша робота платформи, буде абсолютно безкоштовною для усіх зареєстрованих глядачів.

Наш фестиваль:

це - унікальна можливість об'єднати молодих кінематографістів України та Франції, створити міжнародну колаборацію в галузі кіноселекції молодіжної частини кіновиробників за різними напрямками.

це - унікальний шанс стати справжнім мостом між молодими кіномитцями Франції та України.

Ми впевнені, що наш фестиваль МІСТ посяде своє особливе та важливе місце на мапі міжнародного фестивального руху.

 

 

 

mictfest.com.