Опис

17 грудня в широкий кінотеатральний прокат виходить стрічка Олександра Ітигілова Казка Старого Мельника, знята за однойменною книгою Сергія Ухачевського. 

Багато чого дивовижного та надзвичайного знає старий мельник, що й розповів історію про малого бурсака Миколку, який вирушає до пана Адама – військового, щоб навчити грамоті його доньку Христинку. Та на шляху до маєтка Миколка дізнається, що селище захопили нечисті сили, вовкулаки та повітрулі, а сам пан Адам знаходиться у полоні. Миколка та Христинка вирішують звільнити в'язнів і землю від нечисті, але для цього їм доведеться пройти крізь багато випробувань, одне з яких може виявитися їм не під силу.

Ролі у фільмі виконали: Анна Кошмал, Валентин Томусяк, Олексій Богданович, Ада Роговцева, Володимир Горянський, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Євген Нищук, Олексій Вертинський, Олеся Жураківська, Гарік Бірча, Василь Бендас.

Режисер стрічки – Олександр Ітигілов, автор сценарію – Сергій Гаврилюк. Фільм створено кінокомпанією ТОВ "Євромедіа компані" за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Відео