Description

Тривають зйомки повнометражної драми «Я, Ніна», в якій головні ролі зіграють телеведуча Яніна Соколова та вокаліст гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин. Представлено перші фото з-за лаштунків зйомок.

 

30 січня 2021 року стартували зйомки повнометражного художнього фільму «Я, Ніна», заснованого на реальних подіях з життя відомої журналістки та телеведучої Яніни Соколової.

 

Цією подією поділилася творча команда у себе на сторінці у Facebook. Як повідомляється, зйомки художньої частини триватимуть до 31 березня 2021 включно. Команда проєкту представила кадри перших двох знімальних днів.

Зніматиме фільм сценаристка та режисерка Марися Нікітюк, відома за проектами “Коли падають дерева”, сценарій якого став переможцем 10 сесії ScripTeast Award Каннського кінофестивалю 2016 року та “Додому” Нарімана Алієва, який було висунуто на Оскар від України.

Фільм покликаний розповісти суспільству про те, що рак – це не вирок і варто жити попри все. Основна задача фільму — надихнути людей на розуміння, що кожен день життя варто проживати як останній, сповнений надії.

 

За сюжетом стрічки, молода успішна журналістка Ніна дізнається, що хвора на рак. Їй роблять операцію з видалення внутрішніх жіночих органів. Ніна намагається утримати статус-кво на роботі та вдома, але хвороба змушує змінюватись. Закоханість, виснажливі медичні процедури та інший ритм життя допомагають Ніні знайти глибший контакт із собою.

Video