Description

Відтепер спортивну драму «Із зав’язаними очима» режисера Тараса Дроня можна переглянути на онлайн-платформі.

Про це повідомляє прес-служба Takflix. Це історія бійчині ММА Юлії, яка займається змішаними єдиноборствами з дитинства і не знає іншого світу, крім окресленого сіткою бійцівського рингу. За сюжетом фільму російсько-українська війна закінчилася, але коханий головної героїні так і не повернувся. Це потрясіння спонукає Юлію піти всупереч суспільним стереотипам та шукати долі за межами великого спорту. Проте минуле не хоче відпускати дівчину.

«Із зав’язаними очима» – повнометражний дебют Тараса Дроня. Раніше режисер знімав кліпи для DZIDZIO, Kozak System, М’ята та ін, а також низку короткометражних фільмів.

Фільм брав участь у майже 20 фестивалях, його відзначили нагородами в Німеччині, Індії, Бразилії, Іспанії. Міжнародна прем’єра фільму відбулася на Варшавському кінофестивалі, де його визнали найкращим у конкурсі дебютних фільмів Competition 1–2. На Одеському міжнародному кінофестивалі 2021 року стрічка здобула приз FIPRESCI за найкращий повнометражний фільм.

 

Головні ролі у фільмі виконали володарка кінопремії «Золота Дзиґа» Марина Кошкіна («Захар Беркут»«Віддана»«Забуті»), Олег Шульга («Червоний»«Позивний Бандерас») та Лариса Руснак («Стрімголов»).

Нагадаємо, творці фільму «Із зав’язаними очима» представили відео-backstage, яке дозволяє зазирнути за лаштунки стрічки про дівчину-бійця змішаних єдиноборств.