Description

Із 3 листопада у всеукраїнський прокат виходить драма Марини Ер Горбач «Клондайк» про події війни на Донбасі та подружжя, яке чекає народження дитини, мешкаючи поблизу місця збиття літака рейсу MH17 – представлено офіційний трейлер стрічки.

Про це повідомляє PR-служба фільму. Рейтинг кінокартини спільного виробництва України й Туреччини на платформі IMDb становить 7,3, а на сайті Rotten Tomatoes — 95% зі здебільшого схвальними відгуками міжнародної преси (Variety, Screen International, RogerEbert.com, Cineuropa). Видання Vox віднесло «Клондайк» у топ фільмів, які цього року стануть найбільш обговорюваними.

«Клондайк» – четверта повнометражна робота Марини Ер Горбач («Омар і ми», «Люби мене», «Гарчання чорних псів»), яка також є авторкою сценарію. Головну роль в картині виконала Оксана Черкашина («Погані дороги»), акторка театру і кіно, володарка Премії кінокритиків «Кіноколо». Доповнили каст Сергій Шадрін («Чорний ворон») і Олег Щербина («Черкаси», «І будуть люди»).

Події фільму розгортаються у липні 2014 року на Донбасі. Молоде подружжя готується стати батьками. Попри постійні сварки, чоловік і брат дружини прагнуть одного — евакуювати вагітну жінку. Та вона відмовляється їхати навіть коли село захоплюють озброєні угруповання. Тим часом у небі над ними збивають цивільний літак.

«Клондайк» — офіційний трейлер фільму

Video