Description

Документальний фільм «Між небом і горами» про будні «швидкої» на Закарпатті доступний для перегляду в онлайн-кінотеатрі.

Про це повідомила пресслужба Takflix. Як зазначається, стрічка доступна в усьому світі з українськими, англійськими та німецькими субтитрами.

Події фільму розгортаються у 2020 році на Закарпатті. У світі шириться коронавірус, але жителі гірського села Колочава продовжують викликають «швидку», щоб впоратися з інсультами, гіпертонією, алкогольною інтоксикацією та іншими прозаїчними недугами. Мешканець села з похмільним синдромом скаржиться на відсутність дружини. 100-річній Анні пропонують добре поспати. Фельдшерки Марія, Тетяна, Анна та Світлана готові допомогти всім.

Дивіться документальний фільм онлайн за посиланням.10% з кожного квитка на фільм Takflix передає до фонду «Повернись живим», ще 50% – творцям кіно. Нижче переглядайте трейлер.

Фільм «Між небом і горами» створено UP UA Studio за підтримки Держкіно. Режисер – Дмитро Грешко, продюсерка – Поліна Герман. Раніше стрічка брала участь у фестивалях Sheffield DocFest (Велика Британія), DOK Leipzig (Німеччина), Docudays UA (Україна) та інших.

Між небом та горами

Нагадаємо, нещодавно був представлений тизер нового документального фільму Дмитра Грешка “Дівія / Divia”, який торкається теми забруднення природи України внаслідок російської агресії.