Описание

Проєкт українського анімаційного серіалу Мишко та Місячна Дзвінка бере участь в одному з найбільших європейських форумів, що спеціалізується на виробництві дитячого контенту – Kids Kino Industry 2020 у Варшаві (Польща).

Проєкт другого сезону "Коли сходить Місяць", який був відібраний до пітчингу Kids Kino Industry 2020, – це продовження циклу фільмів про хлопчика Мишка і дівчинку Місячну Дзвінку, які було профінансовано Держкіно у 2014 і 2016 роках.

Kids Kino Industry у Варшаві, який цього року триватиме онлайн з 29 вересня по 2 жовтня, є професійним майданчиком, який надає можливість представникам і представницям анімаційної галузі обмінюватися ідеями, досвідом та розвивати нові проєкти для дітей. Раніше проєкт серіалу "Мишко та Місячна Дзвінка" також взяв участь у Cartoon Forum 2020, який 14-17 вересня відбувся у Тулузі (Франція). За підсумками участі у Cartoon Forum 2020 було ухвалено рішення кардинально змінити візуальну складову серіалу.

"Мишко та Місячна Дзвінка" – це пригодницький серіал для дітей дошкільного віку, виконаний у техніці 2D. Серіал створюється за мотивами збірки оповідань письменниці Наталі Гузєєвої/Natalia Gusejewa ("Капітошка", "Як Петрик П’яточкин слоників рахував", "23 образи Петрика П’яточкина"). Разом із нею над новими 12-ма епізодами працюють сценарист Антон Базелінський та режисерка Людмила Ткачикова, над виробництвом серіалу працює анімаційна студія "Студіо КАПІ", продюсер Михаль Маргуліс.