Опис

Однією з головних задач ODESA FILM OFFICE, це допомога  та підтримка молодих представників кіно й теле індустрії які в подальшому будуть представляти Одесу та Україну на знімальних майданчиках світу.  Тому ми прийняли і надали всестороннюю підтримку ПРЕМ'ЄР ФЕСТИВАЛЮ ПЕРШИЙ КРОК, на якому була представлена пілотна програма СТУДЕНТСЬКОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ проект "021" 

 

Фестиваль проводиться один день, і в цей короткий час організаторі заходу намагалися ознайомити гостей з програмою, в яку входили: презентація, панельна діскусія з учасью  Віктора Андрієнко,  А. Гладушевського, А. Осіпова,  Н. Дніпрекно і С.Буковського, а також «круглий стіл» щодо нових форм викладання. Показ фільму «БУЛЬМАСТІФФ» і  майстер-клас Анастасіі Буковської, а також  показ фільму «Випадок в готелі Уолл-Стріт»

 

Ми вирішили  презентувати програму студентського телебачення. Як показує практика, на телебачення потрапляють люди багато в чому завдяки випадку. А у нас є, в тому числі і в Одесі, спеціальність 021 «Режисура телебачення». Ну кому, як не їм, займатися телебаченням? В рамках фестивалю ми і презентуємо цей проект «Студентське телебачення». Ми пробуємо, ми шукаємо, робимо помилки, і нам цікаво, що скажуть експерти, які представлені на нашому фестивалі сьогодні.  Прокоментував заступник голови ODESA FILM OFFICE, і співорганізатор фестивалю Віктор Броницький

 

«Прецеденту  подібного студентського телебачення Не було. Це і приємно, і відповідально одночасно. З мого боку в підготовці проекту була підтримка емоційна і моральна, і багато Представлені сьогодні Сюжети для мене будуть таким же прем'єрним показом. Сьогодні гості будуть оцінювати нашу роботу, і ми дуже чекаємо їх рад, тому що від цього залежить майбутнє проекту «О21 - мистецтво, яке змінює світ», зазначила декан факультету кіно і телебачення МДУ Ніна Кравець.

 

Керівник  ODESA FILM OFFICE Галина Сулима нагородила студентів пам'ятними призами та ще раз підкреслила, що для судентов послуги нашого  ODESA FILM OFFICE виявляються на безоплатній основі, так як міська влада і Департамент Культури та Туризму міста Одеси завжди допоможуть творчої молоді в розвитку їх таланту.