Опис

Оголошено дату виходу в прокат нового фільму Вячеслава Криштофовича "Передчуття": стрічка метра українського кінематографа вийде на широкі екрани вже 8 жовтня 2020 року.

Легендарний майстер багато років не сідав у режисерське крісло. Кажуть, що режисери не знімають кіно, коли їм не "болить висловитися".  Вячеслав Криштофович, який працює в кіно ще з 1970 року, довго вважав, що настав час молодих авторів. Але тривожне передчуття змусило його повернутись: «У моєму фільмі немає позитивних і негативних героїв. У кожного своя правда і своя неправда. І у кожного свої передчуття». 

Фільм "Передчуття" / The film "Forebodings" - це картина з декількома шарами історії: любовний трикутник, філософська притча та тотальне тривожне передчуття сучасної війни.

У стрічки зірковий акторський склад: відомі та улюблені глядачем актори Станіслав Боклан, Лариса Руснак, Ксенія Ніколаєва; юна, але вже впізнавана за фільмом “Дике поле” та серіалом “На твоєму боці” акторка Євгенія Муц та інші.  

Фільм створено українською компанією "Гарнет Інтернешнл Медіа Груп"/ Garnet International Media Group в копродукції зі словацькою кінокомпанією Wandal Production та литовською Taura за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Slovak Audiovisual Fund. Дистриб’ютор – компанія "СІНЕВЕРС"

Відео