Опис

Понад тисячу років тому, у 988 році, князь Володимир Великий освятив свою прославлену державу Київську Русь – територію нинішньої України. Цього року, вперше українці відзначатимуть важливе державне свято – День української державності.

"Апостроф" зібрав яскраві привітання та листівки до цього дня.

***

Вітаємо всіх українців із головним державним святом — Днем української державності! Хай патріотична дах тече у жилах, а незламний дух ніколи не згасає!

***

День української державності – це можливість для кожного українця згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливу життя. Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам'ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Вітаємо кожного українця з його святом, з Днем української державності!

***

Бажаємо, незважаючи на труднощі та проблеми, кожному українцю успіхів та процвітання. Тільки спільними зусиллями на благо України ми зможемо збудувати сильну європейську державу. З Днем української державності!

***

Вітаю із чудовим святом самобутньої, неповторної, яскравої української культури — з Днем української державності. Він символізує зв'язок поколінь, пробуджує високі патріотичні почуття у серці кожного українця. Бажаю зміцнення української ідентичності задля процвітання нашої країни.

***

Нехай День української державності зітре кордони та об'єднає українців у всьому світі, а мудрість та сила дасть нам натхнення. Бажаю зміцнення української ідентичності заради процвітання України!

Відео