Опис

Українська прем’єра дитячого анімаційного серіалу “210 добрих справ” відбудеться 6 березня на телеканалі “ПЛЮСПЛЮС” під заглавну пісню Фоззі з “ТНМК”.

Про це повідомляє PR-служба стрічки. Час показу – 11:30. Студія анімації Good Deeds Animation, яка створила 12-серійний анімаційний серіал, завершила виробництво картини у грудні минулого року.

“Незважаючи на назву, серіал не є відверто повчальним. В першу чергу ми, команда проєкту, задумували серіал як легкий і розважальний. У фокусі – час, найцінніший ресурс людини. А висновки нехай роблять глядачі самостійно”, – говорить продюсер серіалу Володимир Нікітенко.

В основі сюжету – книга Володимира Нікітенка “210 добрих справ”, що вперше вийшла друком 2014 році.

Це історія про брата та сестру, що намагаються змінити минуле, аби врятувати своїх батьків від катастрофи. Для цього їм потрібно зарядити машину часу енергією добрих справ. Цю дивовижну машину винайшов батько дітей, вона працює лише від позитивної енергії добрих вчинків. Дітям перешкоджає лихий Дезмонд, за сумісництвом – їхній дядько та опікун, що прагне заволодіти диво-машиною та використовувати її для власного збагачення. На шляху до повернення батьків діти потрапляють до різних пригод та вчаться краще розуміти і більше цінувати один одного.

Заглавну пісню до анімаційного серіалу виконує Фоззі – один з фронтменів гурту “Танок на Майдані Конго”.

Режисер стрічки – Андрій Щербак, режисер анімації – Манук Депоян, продюсери – Володимир Нікітенко та Дмитро Судаков. Картину створено за підтримки Держкіно.

Як повідомляють творці мультсеріалу, в лютому цього року вийшла нова книга Володимира Нікітенка з продовженням історії – “210 добрих справ: Темні часи”, тож новий сезон серіалу не за горами.

Відео