Description

Netflix придбав права на показ усіх трьох частин комедії «Скажене Весілля». Угоду зі стримінговим гігантом уклали FILM.UA Distribution.

Про це повідомляється на офіційній сторінці фільму в facebook. Як зазначається, кінотрилогія доступна на платформі Netflix з 1 січня 2023 року.

Кожна з частин присвячена весіллю одного з трьох дітей Василя та Галини Середюків. Після заміжжя в перших двох «Весіллях» старшої Катерини та середньої Наталки, у третій частині планує одружитися наймолодший Середюк – син Захар. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та й невістка Рада йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях цієї родини!

Нагадаємо, влітку вийшов в національний прокат комедійний фільм «Скажені сусіди. Нові історії». Фільм став продовженням кінофраншизи «Скажене весілля».

Також у грудні 2022 року стало відомо, що FILM.UA Group, Prototype Production та 1+1 Media завершили зйомки нових 24 епізодів серіалу «Скажені сусіди», режисером якого виступив також Олег Борщевський. Прем’єра серіалу планується вже у 2023 році. Як зазначається, комедія складатиметься з 48-и епізодів обидвох сезонів, а на глядачів чекатимуть не лише знайомі улюблені персонажі, а й нові неочікувані герої та запрошені зірки.